Akustikpudsede lofter

Eksklusive Akustikpudsede lofter

Akustikpudsede lofter

Med fade® Akustikpuds får du et eksklusivt akustikloft uden synlige samlinger, der absorberer uønsket rumklang. Vores akustikpuds er produceret i Skandinavien, og vi garanterer derfor en høj kvalitet. Systemet, der kan monteres på både loft og væg, har med dets høje absorption af rumklang mulighed for at skabe optimal akustik i små som store miljøer.

fade® Akustikpudssystem kan installeres på alle tænkelige overflader, herunder på vægge, buede og dobbeltbuede lofter. Systemet tilbyder således en mere fleksibel og diskret akustikløsning end de mere traditionelle akustikløsninger på markedet.

Vores akustikpuds bringer æstetik og absorption af rumklang sammen, og systemet er derfor perfekt til en bred vifte af byggerier – lige fra historiske bygninger, kontorer, butikker, institutioner til den private villa og et køkken/alrum, der måtte have behov for regulering af akustikken. Ved at absorbere lydbølger formindsker fade® akustikpudssystem efterklangstiden med helt op til 95% og leverer derfor det højeste niveau af lydabsorption. Og med ganske få arbejdsgange og en simpel installationsproces er det både nemt og hurtigt at få installeret af vores montører. Vores produkter er lavet af naturlige materialer og indeholder derfor ingen farlige stoffer, der kan genere under installationen.

Absorberer uønsket rumklang

Produceret i Skandinavien

Monteres på både loft og væg